Bedrijfsnaam

Uw wellness geoptimaliseerd met CRM-software

Uw wellness geoptimaliseerd met CRM-software

Geplaatst op

Een wellness heeft verschillende soorten klanten, klanten die enkele keren komen, maar ook klanten die een abbonnement hebben en regelmatig over de vloer verschijnen. Een wellness is een bedrijf zoals vele andere en wilt natuurlijk dat de klantretentie zo hoog mogelijk is. Hoe kan een wellness dit bereiken? Met CRM-software! Maar het is belangrijk om eerst antwoord te geven op de vraag: Wat is CRM?

De betekenis van CRM

De afkorting ‘CRM’ is in het Engels ‘Customer relationship management’, oftewel klantrelatiebeheer. Het heeft twee kanten, het beheren van klantcontact aan de ene kant en aan de andere kant het automatiseren van processen.
Een CRM-systeem heeft als functie om processen digitaal in kaart te brengen. De processen kunnen vervolgens binnen de software worden beheerd en daarna geoptimaliseerd. Het systeem heeft ook als functie om als centrale database alle klantgegevens te beheren. Hierdoor krijgt u als bedrijf meer inzicht in uw (potentiële) klanten.

Voordelen voor uw wellness

Er zijn een talrijk aan voordelen van een CRM-systeem binnen uw bedrijfssoftware. Sommige voordelen voordoen zich kort na de implementatie, andere komen alleen voor bij een langdurig gebruik van het systeem:

Contactbeheer dat overzichtelijk is

Het CRM-systeem heeft een centrale oriëntatie waardoor alle belangrijke klantdata op elk moment toegankelijk is.

Optimalisatie van verkoopkansen en verkoopprocessen
Met customer relationship management worden potentiële verkoopkansen snel geïdentificeerd. Door het gebruik van softwarematige analyses van de verkoopprocessen is het mogelijk voor bedrijven om deze op regelmatige basis te optimaliseren.

Persoonlijke marketing(campagnes)

Zoals eerder beschreven wordt alle klantdata in het systeem beheerd. Zo kan locatie of aankoopgedrag worden gebruikt om doelgroepen te maken en specifiek gerichte marketingcampagnes op te zetten. Denk aan e-mailmarketing waarin specifieke aanbiedingen staan in berichten aan specifieke klanten.

Gegevensbeheer conform AVG

Een CRM-systeem ondersteunt uw bedrijf automatisch bij het voldoen aan de wettelijke voorwaarden en eisen zoals de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Het juiste CRM-systeem voor uw wellness

Wilt u een future proof CRM-systeem en groeit uw bedrijf hard? Dat is Zoho van BrainSolutions iets voor u. Het brengt wereldwijd efficiënte dankzij de gebruiksvriendelijke integraties en applicaties. U kunt zelf kiezen welke applicaties binnen deze software wilt gebruiken. U stelt zelf het pakket samen.

Gerelateerde berichten

Dansschool Amsterdam waar Dansen een levensstijl wordt

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, culturele diversiteit en levendige kunstscene. Binnen deze...

Lees meer

Mijn rondvaart met vrienden tijdens het Amsterdam Light Festival

Amsterdam is een stad die altijd al een speciale plek in ons hart heeft gehad. De grachten, de geschiedenis, de bruisende sfeer – het is...

Lees meer

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare VvE schilder in Amsterdam?

Zoek niet verder, want WAM schilderwerken is dé partner voor al je schilderwerk. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, renovatie of...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden