Bedrijfsnaam

Last van incontinentie; dit kan je doen!

Last van incontinentie; dit kan je doen!

Geplaatst op

Incontinentie is voor veel mensen een groot probleem. Incontinentie is het moeizaam op kunnen houden van urine. Veel mensen schamen zich hiervoor, echter is dat totaal niet nodig. Erg veel mensen hebben hier last van en er zijn hulpmiddelen en tips die ervoor zorgen dat het leven met incontinentie prettig blijft. Incontinentie koopt voor vaak voor bij vrouwen die zijn bevallen. De incontinentie die dan voorkomt wordt ook wel stressincontinentie genoemd. Naast dat deze vorm vaker bij vrouwen voorkomt zijn er ook veel mannen die hier last van hebben.

 

Wat is stressincontinentie?

 

Stressincontinentie heeft niks te maken met stress die psychisch wordt ervaren. Stress staat in dit geval voor een drukprobleem. Stressincontinentie ontstaat door een verslapping van de bekkenbodemspieren. Deze verslapping kan op meerdere manieren zijn ontstaan. Zo ontstaan het bij mannen vaak door veel en zwaar tillen. Daarnaast kunnen hormonen ook een rol spelen bij dit probleem. Bij vrouwen ontstaat stressincontinentie vaak na een bevalling. Veel mensen hebben last van de klachten die voortkomen uit stressincontinentie. Gelukkig is er wat aan te doen.

 

 

Dit kan je doen!

 

Wanneer je last hebt van incontinentie, wil je het liefst dat je hier zo min mogelijk last van hebt. Je kunt proberen om de hoeveelheid incontinentie te verminderen. Daarnaast kun je er ook voor zorgen dat het geen bepalende rol speelt in het dagelijks leven. Wanneer je de hoeveelheid incontinentie wilt verminderen, is het van belang op je voedingspatroon te letten. Vaak helpt al om een aantal kilo’s af te vallen. Daarnaast wordt het eten van groentes sterk aangeraden. Broccoli kan bijvoorbeeld helpen bij dit probleem. Wanneer je van alles al hebt geprobeerd, maar niet van het probleem afkomt, is het logisch dat je op zoek bent naar geschikte producten tegen incontinentie. stress incontinentie verhelpen met Depend.nl is dan ook een oplossing waar veel mensen voor kiezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden