Het best beoordeelde gietvloerbedrijf van Amsterdam is G-vloeren en dat is niet zonder reden. De klantbeoordelingen van dit in gietvloeren gespecialiseerde bedrijf dat in Amsterdam zetelt, maar in heel Nederland actief is, leveren daarvoor het bewijs. G-vloeren is specialist in allerlei soorten gietvloeren, zodat u er terecht kunt voor bijvoorbeeld een epoxy gietvloer, maar ook voor andere naadloze vloeren op basis van kunsthars.

G-vloeren: ervaringen van klanten

De ervaringen van klanten met G-vloeren zijn louter positief, waarbij de beoordelingen zowel van particulieren als van bedrijven afkomstig zijn. Er zijn onder meer recensies van klanten te vinden op de website van G-vloeren, maar ook op andere online plaatsen zijn er beoordelingen te vinden.

Hoog cijfer op recensieplatforms

Dat G-vloeren het beste beoordeelde gietvloerbedrijf van Amsterdam is blijkt onder meer uit het uitmuntende cijfer dat door klanten is toegekend. Het gemiddelde ligt ver boven de 9 en komt zelfs bijna uit op 10. Om tot het hoge gemiddelde cijfer te komen, heeft de berekening plaatsgevonden op basis van tientallen beoordelingen.

Sterke punten

Er zijn een aantal sterke punten die G-vloeren tot het beste beoordeelde gietvloerbedrijf van Amsterdam maken. De service springt er wat dat betreft bovenuit. Zo zijn er beoordelingen die zelfs spreken van een topservice en wordt ook de deskundigheid en professionaliteit gewaardeerd. Uiteraard zijn er ook beoordelingen die betrekking hebben op de kwaliteit van het geleverde werk en de fraaie resultaten waar klanten tevreden mee zijn. De vriendelijkheid en manier van communiceren behoren eveneens tot de sterke punten.

Ruime keuze met maatwerk

G-vloeren is verder het beste beoordeelde bedrijf in gietvloeren in Amsterdam vanwege de ruimte keuze en maatwerk dat altijd van toepassing is. Ook de showroom komt vaak terug in de beoordelingen van klanten, waarbij de inrichting en het veelzijdige aanbod tot de verbeelding spreken.