Bedrijfsnaam

Basics die elke vrouw in haar kledingkast moet hebben

Basics die elke vrouw in haar kledingkast moet hebben

Geplaatst op

Om dagelijks een leuke outfit samen te kunnen stellen, is het belangrijk dat je voldoende basics in de kast hebt hangen. Door basics te combineren met niet alledaagse kledingstukken, creëer je een unieke look voor jou. In deze blog bespreken we welke basics je wat ons betreft in elk geval in de kast moet hebben hangen. 

Een witte blouse

Een witte blouse is een must! De witte blouse draag je naar kantoor (steek de onderkant van je blouse in je broek voor een nette look) en in je vrije tijd draag je de blouse open met een top eronder.

Een (zwarte) blazer

Met een zwarte blazer creëer je eenvoudig een succesvolle en zakelijke look! Heb je een belangrijke vergadering op het werk? Combineer de zwarte blazer met een aansluitende zwarte broek en je ziet er uit om door een ringetje te halen. Ook in je vrije tijd is de zwarte blazer een succes. In je vrije tijd combineer je de zwarte blazer eenvoudig met een speels t-shirt, bijvoorbeeld van je favoriete band.

Een zwart jurkje

Stijlvol en eenvoudig, de ‘little black dress’. Je kunt eigenlijk niet genoeg simpele zwarte jurkjes in je kast hebben hangen. Een zwart jurkje is eenvoudig te combineren met mooie sieraden, waardoor je al snel een stijlvolle look hebt. Op zoek naar jurkjes? Neem een kijkje bij Tante Betsy kleding

Goed zittende jeans

Jeans draag je zowel in je vrije tijd als naar kantoor. Ga je naar kantoor? Combineer je jeans dan met een mooie witte blouse of draag een nette top met een blazer. In je vrije tijd combineer je jouw jeans met een leuke sneaker. 

Coltrui

Als de dagen kouder worden, is het tijd om de coltrui uit de kast te halen! Een coltrui is eenvoudig te combineren. Bijvoorbeeld onder een blazer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden